Odborná pomoc s VŠ i SŠ prácemi Oblíbené

Nabízíme pomoc s VŠ i SŠ pracemi. Můžeme pro Vás práci vypracovat nebo Vás jen mentorovat a poskytovat rady. Jsme tým 6 odborníků, kteří dokážou pokrýt široké spektrum oborů:

- zpracov. 1- zdravotnictví/lékařství, farmacie, biologie, chemie, ekologie, výživa, psychologie, biofyzika
- zpracov. 2 - sociologie, pedagogika, sociální práce, pedagogická psychologie, dějiny
- zpracov. 3 - geografie, ekologie, klimatologie, statistika, geologie, politologie, bezpečnost
- zpracov. 4 - ekonomie, management, marketing, IT, právo, buiness
- zpracov 5 - průmysl (stavební, strojírenský, ...), zemědělství, automatizace,
- zpracov 5 - cokoliv ostatního včetně jazykovědy, sportu, umění apod.

Na jakémkoli tématu se lze domluvit. Pokud jsme oblast neuvedli, není problém, kolegové jsou zkušení, dokážou si s ní poradit. V praktické části vám vytvoříme metodiku, analýzu dat, dotazníky. Používáme různé stat. metody dle potřeby: korelační analýza, intervalové odhady, shluková analýza, regresní metody. Zdroje a citace Vám zpracijeme podle norem, třeba ISO 960, APA, ... Pracujeme velmi rychle, práce může být hotová i za týden, pokud je zapotřebí. Podle potřeby vystavujeme fakturu, smlouvu o dílo - to si určite sami. Po celou dobu jsme schonpi s Vámi podle potřeby neustále komunikovat mailem, telefonicky, SMS.

Cena za práci se odvíjí podle náročnosti tématu, počtu stran, termínu. Na konci Vám uděláme 2 opravy zdarma.

Příklady témat, které jsme zpracovávali: Analýza přeskoku skrčmo, Vztah klimatu a zemědělství v České republice, Komorbidity bipolární poruchy, BDNF jako faktor neuroplasticity u depresivních pacientů, Vztah jako závislost, Metody psychoterapie týraného dítěte, Firemní logistika dle Průmyslu 4.0, Ketaminová terapie u úzkostných pacientů, Tvorba investičního portfolia pomocí CAPM, Analýza generátorů pseudonáhodných čísel, Výživa pacientů s akutním selháním ledvin, Výchova ke zdraví na středních školách, Srovnání financování církevních institucí v ČR a na Slovensku, Limity plánování modrozelené infrastruktury ve vybraných městech, Motivace k násilným trestným činům u mladistvých delikventů, Psychologický rozdor komiksových postav, Nevojenské faktory hybridní války, Důsledky poruch vezikulárního cyklu, Organické duševní poruchy a jejich léčba.

Budeme se na vás těšit.
dify.thesis@gmail.com

Podrobnosti

  • Telefon
    739569569
  • E-mail
  • Cena
    0 Kč
  • Zobrazení
    9584
  • Vloženo


302 Found

Found

The document has moved here.

výkup tvrdokovu:

Výkup hss (rychlořezná ocel)

přidat inzerát zdarma